Kalendarium - arkiv

AFTER WORK

Datum: 
torsdag, 27 juni, 2019 - 16:30

Välkommen till AFTER WORK med Qleader! Grupp 8 står som värd och alla medlemmar är såklart varmt välkomna!

Elsa Lidén och Lenita Norberg presenterar verktyg för grupputveckling. GDQ. Group Development Questionnaire. Efter presentationen minglar vi i trädgården tillsammans.

Kom och mingla inför sommaren

Vill du bli medlem? Ansök om medlemskap så tar vi kontakt med dig.

Vårruset Qleader 10 juni 2019

Datum: 
måndag, 10 juni, 2019 - 19:00

Vi kan glädjande meddela att vi har fått sponsring för att främja hälsa och kvinnligt ledarskap. Största sponsor hittills är Jämtkraft som ger en subventionering av anmälningsavgiften till alla som vill delta genom Qleader.

Grupp 2 har initierat evenemanget och hela styrelsen har nappat på utmaningen och ska vara med och springa (gå, lunka, löp). Anmäl dig om du också vill vara med och springa. Klicka i ”Anmäl dig” ! Har du inte hunnit bli medlem ännu, så skynda dig att ansöka om medlemskap och bli en del av vårt kvinnliga chefsnätverk.

Kompetensförsörjning

Datum: 
måndag, 15 april, 2019 - 11:30 till 13:00

Grupp 2 bjuder in till gemensam nätverkslunch där vi får tillfälle att lyssna på Maria Stenhammar som arbetar på kommunens näringslivskontor. Hon berättar hur Östersunds kommun arbetar med kompetensförsörjningsfrågor och därefter kör vi en dialog där vi kan lyfta förslag och idéer kring detta många gånger stora problem.

Sidor