Vårruset Qleader 10 juni 2019

Vi kan glädjande meddela att vi har fått sponsring för att främja hälsa och kvinnligt ledarskap. Största sponsor hittills är Jämtkraft som ger en subventionering av anmälningsavgiften till alla som vill delta genom Qleader.

Grupp 2 har initierat evenemanget och hela styrelsen har nappat på utmaningen och ska vara med och springa (gå, lunka, löp). Anmäl dig om du också vill vara med och springa. Klicka i ”Anmäl dig” ! Har du inte hunnit bli medlem ännu, så skynda dig att ansöka om medlemskap och bli en del av vårt kvinnliga chefsnätverk.

Evenemanget är alltså helt kostnadsfritt för medlemmar!

Sista anmälan till Qleader 31/5. Qleader anmäler sedan deltagarna och laget till arrangören. Du behöver bara klicka i ”Anmäl dig”.

VÅRRUSET-DAGEN

Den 10/6 ses vi klockan 18.00 på Jämtkraft, får våra nummerlappar och går sedan tillsammans ned till starten. Vi genomför Vårruset genom ”Fun-run” (ingen tidtagning) och ses efter loppet vid målområdet och äter vår picknick tillsammans. Medlemmar är välkomna att mingla med oss före på Jämtkraft och självklart välkommen att umgås efter loppet också. Vill du ha tidtagning så kan du få betala mellanskillnaden själv.

Klara, färdiga - GÅ!

Datum: 
måndag, 10 juni, 2019 - 19:00
Plats: 
Jämtkraft
Arrangör: 
Qleader
Kostnad: 
sponsring från Jämtkraft
Anmäl dig till: 
Typ av evenemang: 
Qleader - grupp 2