Det här är Qleader

Qleaders kärnvärden är modig, professionell och engagerad. Om det är kärnvärden även för dig ser vi fram emot att du blir vår medlem.

Qleader finns i Jämtlands län och är ett nätverk för kvinnor på ledande positioner – och en ovärderlig källa av kunskap, kreativitet och kontakter. Vi tror helt enkelt på att dela med oss av det vi kan för att lyfta varandras kompetenser. Som medlem i nätverket kan du utvecklas i ditt ledarskap och inspireras till att ta steg du kanske aldrig hade tagit annars.

Även du som söker arbetsledare eller styrelseledamöter har stor nytta av Qleader. Sök bland våra medlemmar – och du hittar garanterat både intressanta och starka profiler att fylla platsen med.

För att bli medlem i Qleader ska du fylla i en ansökan, som sedan behandlas och beviljas av styrelsen. Styrelsen tar upp ansökningar löpande vid varje styrelsemöte och efter mötet får du besked via e-post. Medlemskapet kostar 1 500 kronor per kalenderår och ger dig möjlighet att delta i seminarier, gruppträffar, företagsbesök, spännande föreläsningar, spontanluncher med föredrag och anordnande av utbildningar kopplat till ledarskap. Du kommer att ingå i en grupp som består av 10-16 personer. Inom gruppen är ni varandras bollplank och kan föra ingående diskussioner kring ledarskap och annat som rör er yrkesroll.

Fyll i din ansökan redan idag.